CASAL D´ESTIU

QUÈ ÉS EL CASAL D´ESTIU?

 

Podem dir que el nostre casal d’estiu és dels més grans del la localitat en quant a nombre d’inscripcions, i és que el Bàsquet Pratenc, des de fa 5 anys, ha canviat la seva manera d’entendre quin servei d’estiu vol oferir a les famílies de la ciutat.

Com cada any, el Pratenc, gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament del Prat, pot dissenyar un casal d’estiu atractiu, amb un gran seguit d’activitats multiesportives i de lleure durant tot l’estiu (juny, juliol i agost).

Com ho hem aconseguit? Doncs fomentant unes activitats molt dinàmiques i diferents. Un infant que vulgui passar part de l’estiu amb nosaltres, podrà fer fins a 15 activitats diferents en una setmana!! Des de bàsquet, futbol, handbol, volei, jocs de lleure, festes de l’aigua, festes de l’ecuma, hípica, esports de raqueta, escape-rooms, paintballs casolans, jocs cooperatius, manualitats, danses i fins i tot carnestoltes!

I sí, totes aquestes activitats a preus assumibles per les famílies. Perquè ens considerem un agent més educatiu i cohesionador de la societat, i volem ajudar a totes aquelles famílies que volen confiar en nosaltres.

A més, tenim la gran sort de comptar amb un enorme i potencial grup de monitors i monitores que, casualment, també formen part del nostre club com a jugadors/es durant la temporada.

Per rebre més informació us podeu posar en contacte a través de:

; o bé seguir el nostre compte de Facebook – Casal Pratenc al Méndez.


https://prezi.com/view/89chN5IrKV91nFw0xBDb/
Casal de Setmana Santa

Casal de Setmana Santa

Benvolguts/des, Ja podeu apuntar-vos mitjançant l’enllaç del nostre perfil la inscripció del vostre fill/a pel CASAL DE SETMANA SANTA DEL BÀSQUET PRATENC 2021. QUÈ FAREM?: Bàsquet, Futbol, Esports de Raqueta, Jocs de lleure, Psicomotricitat, Manualitats… i moltes...

Campanya de Socis/es

Campanya de Socis/es

Anunciem que posem en marxa la Campanya de Socis/es del Bàsquet Pratenc. En aquests difícils temps que corren és més important que mai seguir fent club, seguir fent família, i això comportarà avantatges, beneficis, descomptes i varies sorpreses més! Tots els...

Continuitat Primers Equips

Continuitat Primers Equips

Estem molt contents d'anunciar que els nostres primers equips del club seguiran comptant amb la gran major part dels jugadors i jugadores per la temporada vinent. Aquesta renovació massiva confirma la bona dinàmica que tenen aquests dos equips, que temporada rere...