CASAL D´ESTIU

QUÈ ÉS EL CASAL D´ESTIU?

 

Podem dir que el nostre casal d’estiu és dels més grans del la localitat en quant a nombre d’inscripcions, i és que el Bàsquet Pratenc, des de fa 5 anys, ha canviat la seva manera d’entendre quin servei d’estiu vol oferir a les famílies de la ciutat.

Com cada any, el Pratenc, gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament del Prat, pot dissenyar un casal d’estiu atractiu, amb un gran seguit d’activitats multiesportives i de lleure durant tot l’estiu (juny, juliol i agost).

Com ho hem aconseguit? Doncs fomentant unes activitats molt dinàmiques i diferents. Un infant que vulgui passar part de l’estiu amb nosaltres, podrà fer fins a 15 activitats diferents en una setmana!! Des de bàsquet, futbol, handbol, volei, jocs de lleure, festes de l’aigua, festes de l’ecuma, hípica, esports de raqueta, escape-rooms, paintballs casolans, jocs cooperatius, manualitats, danses i fins i tot carnestoltes!

I sí, totes aquestes activitats a preus assumibles per les famílies. Perquè ens considerem un agent més educatiu i cohesionador de la societat, i volem ajudar a totes aquelles famílies que volen confiar en nosaltres.

A més, tenim la gran sort de comptar amb un enorme i potencial grup de monitors i monitores que, casualment, també formen part del nostre club com a jugadors/es durant la temporada.

Per rebre més informació us podeu posar en contacte a través de:

; o bé seguir el nostre compte de Facebook – Casal Pratenc al Méndez.


https://prezi.com/view/89chN5IrKV91nFw0xBDb/
Campanya de socis 22/23

Campanya de socis 22/23

Benvolguda família Pratenca, La temporada 2021-2022 està en el seu punt àlgid, amb tots els equips finalitzant les seves competicions. Després d’aquests 2 anys tant durs que hem viscut, em dirigeixo a tots vosaltres per informar-vos de la reactivació de la campanya...

Fases d’ascens a 1a Catalana

Fases d’ascens a 1a Catalana

❤️ 𝐇 𝐈 𝐒 𝐓 Ò 𝐑 𝐈 𝐂 🖤 Per primera vegada en la història del Bàsquet Pratenc, un sènior s’ha classificat per jugar les fases d’ascens a PRIMERA CATALANA! L'equip liderat per l'Albert va conseguir la classificació desprès d'impossar-se al Claret líder de la lliga i...

Bàsquet Pratenc

CONTACTE: 
CEM Julio Méndez
Av. del Guadalquivir S/N
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
 
Telèfon: 93 478 17 26
 

AMB EL SUPORT DE:

PATROCINADORS:

 

 

 

 

 

 

[fts_twitter twitter_name=basquetpratenc tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no]

 

 

 

Instagram