CASAL D´ESTIU

QUÈ ÉS EL CASAL D´ESTIU?

 

Podem dir que el nostre casal d’estiu és dels més grans del la localitat en quant a nombre d’inscripcions, i és que el Bàsquet Pratenc, des de fa 5 anys, ha canviat la seva manera d’entendre quin servei d’estiu vol oferir a les famílies de la ciutat.

Com cada any, el Pratenc, gràcies a la col·laboració amb l’Ajuntament del Prat, pot dissenyar un casal d’estiu atractiu, amb un gran seguit d’activitats multiesportives i de lleure durant tot l’estiu (juny, juliol i agost).

Com ho hem aconseguit? Doncs fomentant unes activitats molt dinàmiques i diferents. Un infant que vulgui passar part de l’estiu amb nosaltres, podrà fer fins a 15 activitats diferents en una setmana!! Des de bàsquet, futbol, handbol, volei, jocs de lleure, festes de l’aigua, festes de l’ecuma, hípica, esports de raqueta, escape-rooms, paintballs casolans, jocs cooperatius, manualitats, danses i fins i tot carnestoltes!

I sí, totes aquestes activitats a preus assumibles per les famílies. Perquè ens considerem un agent més educatiu i cohesionador de la societat, i volem ajudar a totes aquelles famílies que volen confiar en nosaltres.

A més, tenim la gran sort de comptar amb un enorme i potencial grup de monitors i monitores que, casualment, també formen part del nostre club com a jugadors/es durant la temporada.

Per rebre més informació us podeu posar en contacte a través de:

; o bé seguir el nostre compte de Facebook – Casal Pratenc al Méndez.


https://prezi.com/view/89chN5IrKV91nFw0xBDb/
Campanya de socis 22/23

Campanya de socis 22/23

Benvolguda família Pratenca, La temporada 2021-2022 està en el seu punt àlgid, amb tots els equips finalitzant les seves competicions. Després d’aquests 2 anys tant durs que hem viscut, em dirigeixo a tots vosaltres per informar-vos de la reactivació de la campanya...

Fases d’ascens a 1a Catalana

Fases d’ascens a 1a Catalana

❤️ 𝐇 𝐈 𝐒 𝐓 Ò 𝐑 𝐈 𝐂 🖤 Per primera vegada en la història del Bàsquet Pratenc, un sènior s’ha classificat per jugar les fases d’ascens a PRIMERA CATALANA! L'equip liderat per l'Albert va conseguir la classificació desprès d'impossar-se al Claret líder de la lliga i...

Continuitat Primers Equips

Continuitat Primers Equips

Estem molt contents d'anunciar que els nostres primers equips del club seguiran comptant amb la gran major part dels jugadors i jugadores per la temporada vinent. Aquesta renovació massiva confirma la bona dinàmica que tenen aquests dos equips, que temporada rere...

Bàsquet Pratenc

CONTACTE: 
CEM Julio Méndez
Av. del Guadalquivir S/N
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
 
Telèfon: 93 478 17 26
 

AMB EL SUPORT DE:

PATROCINADORS:

 

 

 

 

 

 

🔴 NO LI DIREM QUE NO A JUAN CARLOS NAVARRO

Demà a les 12h tothom al Julio Méndez de vermell!

#goreds

@elpratradio @ElPratEsports @elprataldia @periodicdelta https://t.co/qCzRMzIIQb

 

 

 

Instagram