PREGUNTES FREQÜENTS

PREGUNTES FREQÜENTS

 

Aquestes són les preguntes freqüents que acostumem a resoldre a les famílies any rere any. Actualment, degut a la situació excepcional causada per la covid-19, estem preparant un casal amb mesures de precaució i seguretat especials. Tindreu més informació en les següents setmanes.

1. Què han de portar el primer dia?

Els dilluns no hi ha activitats d’aigua ni res que es necessiti roba especial. Tan sols hauran de portar ròba esportiva o còmode, esmorzar i aigua.

2. Com podem veure l’horari?

L’horari el penjarem al Facebook, a la nostra pàgina web i en paper a l’entrada del pavelló el dilluns al matí. Els nens i nenes, quan arriben al casal el primer dia, no saben les activitats que faran en aquell moment, ja que encara no tindrem els grups organitzats. Un cop l’equip de monitors/es i de coordinació faci els grups, els dirà quines activitats faran el primer dia. Quan surtin el primer dia, les famílies sabreu a quin grup estan i podreu saber les activitats planificades per la setmana.

3. Vull que el meu fill/a vagi amb els seus amics al mateix grup, com ho fem?

Des de l’any passat hem canviat la manera de fer els grups setmanals. Els dilluns, només arribar, l’equip de monitoratge separa els nens i nenes en grups d’edat. Un cop s’han separat, els nens i nenes poden ajuntar-se amb els seus amics/es per anar junts al mateix grup. Un cop l’equip de monitors comenci a fer els grups, intentarà que els nens i nenes vagin amb els seus amics/es.

4. Quins dies van a la piscina?

Els dies de piscina són els Dimecres i/o Divendres. Depenent la planificació de cada setmana, els nens/es aniran a la piscina 1 o 2 dies. Hi ha setmanes que es fan moltes activitats de lleure especials (activitats d’aigua, d’escuman jocs d’atzar, paintball casolà…) que no permet anar 2 dies a la piscina. Durant el mes d’agost sí que s’hi va 2 dies.

5. Hi ha vigilància a la piscina?

Tota la possible. L’equip de coordinació sempre està a la piscina, vetllant per a que els nostres monitors tinguin una ajuda més per a poder vigilar molt atentament els nens i nenes a l’aigua. A més, també disposem d’un molt bon equip de socorrisme del Sagnier que estan també molt atens/es als nens/es que estan a l’aigua.

6. Els nens/es petits van a la piscina gran?

No, els nens i nenes fins a 6 anys van a la piscina petita del CEM Sagnier. A més, a partir de 7 anys, si no se senten segurs de banyar-se a la piscina gran, també aniran a la petita, sense cap problema per a l’equip de monitoratge. Abans d’entrar a la piscina, els monitors/es pregunten als nens/es si saben nadar i si se senten segurs.En cas de no ser així, els proporcionem materials per a surar a l’aigua “xurros” i “planxes”.

7. Els nens/es fan hípica?

Degut a la situació social amb l’evolució de la pandèmia de la covid-19, no es realitzarà activitat hípica fins a nou avís.

8. És necessari portar roba de recanvi?

Un cop s’acaben les activitats matinals, a les 13:30 hores, els infants que ho vulguin es poden dutxar al pavelló. És opcional. Els vestuaris es separen per sexe i per grups d’edat, i sempre estan vigilats pel nostre equip de monitoratge, per si necessiten ajuda (sobretot els més petits).

9. Què fan els nens/es que no es dutxen de 13.30 a 14.00 hores?

Degut a la situació social amb l’evolució de la pandèmia de la covid-19, no podrem oferir servei de dutxes fins a nou avís.

10. Quina empresa fa el catèring del casal?

Nosaltres treballem des de fa 5 estius amb l’empresa Cuina Justa, que ens porta el càtering al pavelló durant els mesos de juny, juliol i setembre. El menú és molt variat, oferint verdura, pasta, arròs, carn, peix, làctics i fruita (etc). El menú mensual el penjarem també a la nostra web, al Facebook i a l’entrada del pavelló.

11. El meu fill/a és al·lèrgic o intolerant a algun aliment. Hi ha algun menú alternatiu?

Sí, Cuina Justa ens permet especificar cada menú per si hi ha alguna al·lèrgia o intolerància. La família ha d’avisar a l’equip coordinatiu per a que ho tingui en compte el més aviat possible.

12. Quines activitats es fan per la tarda?

Després de dinar, els nens i nenes tenen 45 minuts per a relaxar-se en una sala polivalent que disposem al pavelló. En cap cas farem activitats molt mogudes a la tarda. Els més petits, si ho volen, poden dormir en una altra sala que posem a la seva disposició.

13. Puc contractar el servei del casal d’estiu setmanalment o ho haig de fer tot de cop?

Podeu fer-ho setmanalment, però s’ha de tenir en compte que les 4 primeres setmanes de juliol hi ha moltes inscripcions i s’acaben les places. Per aquestes dates es recomana contractar els serveis necessaris de cop, per a garantir les places. A partir del mes d’agost, es pot contractar setmanalment sense problema ja que l’afluència d’inscrits és menor.

14. Serveis esporàdics

Degut a la situació social amb l’evolució de la pandèmia de la covid-19, no es podra oferir serveis esporàdics que veníem ofertant de manera habitual, com són el menjador o el servei d’acollida matinal.

DARRERES NOTÍCIES

  • Campanya de Socis/es
    Anunciem que posem en marxa la Campanya de Socis/es del Bàsquet Pratenc. En aquests difícils temps […]
  • Continuitat Primers Equips
    Estem molt contents d’anunciar que els nostres primers equips del club seguiran comptant amb […]
  • Casal Pratenc al Méndez!
    Casal Pratenc al Méndez! Bon dia famílies, Des de el Casal Pratenc al Méndez ja fa dies que […]
Campanya de Socis/es

Campanya de Socis/es

Anunciem que posem en marxa la Campanya de Socis/es del Bàsquet Pratenc. En aquests difícils temps que corren és més important que mai seguir fent club, seguir fent família, i això comportarà avantatges, beneficis, descomptes i varies sorpreses més! Tots els...

Continuitat Primers Equips

Continuitat Primers Equips

Estem molt contents d'anunciar que els nostres primers equips del club seguiran comptant amb la gran major part dels jugadors i jugadores per la temporada vinent. Aquesta renovació massiva confirma la bona dinàmica que tenen aquests dos equips, que temporada rere...

Casal Pratenc al Méndez!

Casal Pratenc al Méndez!

Casal Pratenc al Méndez! Bon dia famílies, Des de el Casal Pratenc al Méndez ja fa dies que treballem per a poder oferir-vos, aquest estiu, tots els nostres serveis. Degut a la nova situació provocada per la Covid-19, estem en contacte amb l’Ajuntament del Prat i...

Bàsquet Pratenc

CONTACTE: 
CEM Julio Méndez
Av. del Guadalquivir S/N
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
 
Telèfon: 93 478 17 26
 

AMB EL SUPORT DE:

PATROCINADORS:

 

 

 

 

 

 


Des del Bàsquet Pratenc volem desitjar molta sort i molts encerts a la @DGarciaBarrios en el seu nou càrrec com a Regidora d’Activitat Física i Esport de l’ @ajelprat https://t.co/SEBh9emql9
BasquetPratenc photo
El Prat Esports @ElPratEsports
Débora García @DGarciaBarrios serà la nova tinenta d'alcalde de Benestar i Salut i regidora d'Activitat Física i Esport en substitució de Juan Carlos Moreno que assumirà la tinença d'alcaldia de Desenvolupament Econòmic #elprat @EsportsElPrat https://t.co/ZRP7GStNSA

 

 

 

Instagram