OBA

OBA

OBA

OBA

OBA

OBA

OBA

 

L’Organització de Bàsquet Amateur és una entitat sense ànim de lucre creada en 1985 per ex jugadors de bàsquet del Prat de Llobregat i en conveni amb l’Ajuntament de la ciutat, pensada per a participants veterans i no federats en categoria masculina, femenina o mixta.

Des de la primera temporada va ser acollida amb entusiasme per equips tant del Prat com a poblacions pròximes, convertint-se en una important competició per a qui no tenia possibilitat de competir a nivell federat.

L’organització ha estat coordinada en els seus 35 anys d’història per tres persones amants del bàsquet, fins als 3 últims que ha estat dirigida des del Bàsquet Pratenc, que pràcticament la va salvar de la seva desaparició.

La competició s’ha disputat principalment els dissabtes a les 14h, en els 3 poliesportius de la ciutat, i el seu sistema de competició ha seguit el model FIBA a través de:

  • Lliga regular.
  • Playoff de quarts de final i semifinals al millor de 3 partits, i final a partit únic.
  • Copa de l’alcalde.

 

Els 8 primers classificats de la primera volta de la lliga regular la disputen per sorteig, en eliminatòries a partit únic, essent els 4 primers caps de sèrie.

 

Campanya de socis 22/23

Campanya de socis 22/23

Benvolguda família Pratenca, La temporada 2021-2022 està en el seu punt àlgid, amb tots els equips finalitzant les seves competicions. Després d’aquests 2 anys tant durs que hem viscut, em dirigeixo a tots vosaltres per informar-vos de la reactivació de la campanya...

Fases d’ascens a 1a Catalana

Fases d’ascens a 1a Catalana

❤️ 𝐇 𝐈 𝐒 𝐓 Ò 𝐑 𝐈 𝐂 🖤 Per primera vegada en la història del Bàsquet Pratenc, un sènior s’ha classificat per jugar les fases d’ascens a PRIMERA CATALANA! L'equip liderat per l'Albert va conseguir la classificació desprès d'impossar-se al Claret líder de la lliga i...

Bàsquet Pratenc

CONTACTE: 
CEM Julio Méndez
Av. del Guadalquivir S/N
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
 
Telèfon: 93 478 17 26
 

AMB EL SUPORT DE:

PATROCINADORS:

 

 

 

 

 

 

[fts_twitter twitter_name=basquetpratenc tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no]

 

 

 

Instagram