OBA

OBA

OBA

OBA

OBA

OBA

OBA

 

L’Organització de Bàsquet Amateur és una entitat sense ànim de lucre creada en 1985 per ex jugadors de bàsquet del Prat de Llobregat i en conveni amb l’Ajuntament de la ciutat, pensada per a participants veterans i no federats en categoria masculina, femenina o mixta.

Des de la primera temporada va ser acollida amb entusiasme per equips tant del Prat com a poblacions pròximes, convertint-se en una important competició per a qui no tenia possibilitat de competir a nivell federat.

L’organització ha estat coordinada en els seus 35 anys d’història per tres persones amants del bàsquet, fins als 3 últims que ha estat dirigida des del Bàsquet Pratenc, que pràcticament la va salvar de la seva desaparició.

La competició s’ha disputat principalment els dissabtes a les 14h, en els 3 poliesportius de la ciutat, i el seu sistema de competició ha seguit el model FIBA a través de:

  • Lliga regular.
  • Playoff de quarts de final i semifinals al millor de 3 partits, i final a partit únic.
  • Copa de l’alcalde.

 

Els 8 primers classificats de la primera volta de la lliga regular la disputen per sorteig, en eliminatòries a partit únic, essent els 4 primers caps de sèrie.

 

Casal de Setmana Santa

Casal de Setmana Santa

Benvolguts/des, Ja podeu apuntar-vos mitjançant l’enllaç del nostre perfil la inscripció del vostre fill/a pel CASAL DE SETMANA SANTA DEL BÀSQUET PRATENC 2021. QUÈ FAREM?: Bàsquet, Futbol, Esports de Raqueta, Jocs de lleure, Psicomotricitat, Manualitats… i moltes...

Campanya de Socis/es

Campanya de Socis/es

Anunciem que posem en marxa la Campanya de Socis/es del Bàsquet Pratenc. En aquests difícils temps que corren és més important que mai seguir fent club, seguir fent família, i això comportarà avantatges, beneficis, descomptes i varies sorpreses més! Tots els...

Continuitat Primers Equips

Continuitat Primers Equips

Estem molt contents d'anunciar que els nostres primers equips del club seguiran comptant amb la gran major part dels jugadors i jugadores per la temporada vinent. Aquesta renovació massiva confirma la bona dinàmica que tenen aquests dos equips, que temporada rere...

AMB EL SUPORT DE:

PATROCINADORS:

 

 

 

 

 

 


Cuers, però amb moltes ganes de seguir aprenent! 😁🏀

#goreds https://t.co/76YclYRgXN
BasquetPratenc photo
cblamerce @cblamerce
⚪🔵 CADET MASCULÍ | La prèvia
🆚 @BasquetPratenc
📆09/05
⏱09.00h
🔃Després d’un triomf contundent, s’enfronten al cuer
📈Els pratencs han puntuat en la lluita a la part baixa i han caigut contra el colíder
🥇Els blau cel comparteixen la 1a plaça

#TradicióDeBàsquet
#CBLaMercè https://t.co/rYIUtpzqDO

 

 

 

Instagram