COL·LABORADORS

LISANT – Limpieza Industrial y Saneamiento

 

Lisant és una empresa Pratenca amb 35 anys experiència en el sector industrial que sempre ha estat molt involucrada amb els esports de la ciutat.

Des del 2018 col·labora amb la nostra entitat per donar-nos suport en tot allò que estigui relacionat amb el bàsquet formatiu, sempre interessats en que els nens de la nostra ciutat puguin esser formats.

TOLDOS PRAT

 

Toldos Prat – RètolDisseny és una empresa Pratenca amb més de 25 anys d’experiència en el sector tant per negocis com per a particulars.

En la seva filosofia sempre tracten al client de la millor manera en tot moment, d’inici a final del projecte. És per això que RètolDisseny col·labora amb el Bàsquet Pratenc des de fa molts anys, ajudant-nos tant en la creació de merchandising, mupis i pancartes.

CENTRE MÈDIC MARINA

 

El Centre Mèdic Marina va iniciar la seva trajectòria al any 1999 per oferir un servei mèdic de qualitat al Prat. Des de llavors s’han convertit en un centre de referència a la ciutat.

Des del 2017 col·laboren amb el Bàsquet Pratenc per a què els nostres jugadors puguin realitzar la revisió mèdica pertinent per tal de poder tenir fitxa federativa i per fer el seu seguiment durant la temporada.

PRAT ACTIU

 

Prat Actiu és una empresa de serveis educatius i de lleure que va iniciar la seva activitat al Prat a l’any 2008, amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves.

La seva missió sempre ha sigut la d’Educar en Valors als nostres nens i nenes, autonomia, responsabilitat, respecte, inclusió, etc. Des de 2013 Prat Actiu va de la mà del Pratenc potenciant el bàsquet femení a la ciutat del Prat.

 

 

Continuitat Primers Equips

Continuitat Primers Equips

Estem molt contents d'anunciar que els nostres primers equips del club seguiran comptant amb la gran major part dels jugadors i jugadores per la temporada vinent. Aquesta renovació massiva confirma la bona dinàmica que tenen aquests dos equips, que temporada rere...

Casal Pratenc al Méndez!

Casal Pratenc al Méndez!

Casal Pratenc al Méndez! Bon dia famílies, Des de el Casal Pratenc al Méndez ja fa dies que treballem per a poder oferir-vos, aquest estiu, tots els nostres serveis. Degut a la nova situació provocada per la Covid-19, estem en contacte amb l’Ajuntament del Prat i...

Nova web

Nova web

Benvinguts i benvingudes a la nova web oficial del Bàsquet Pratenc! El club porta treballant uns mesos en la creació d'aquest lloc web per tal de seguir creixent com a club en tots els àmbits, dins del Pla Estratègic de millora impulsat per la nova Junta Directiva...

Bàsquet Pratenc

CONTACTE: 
CEM Julio Méndez
Av. del Guadalquivir S/N
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
 
Telèfon: 93 478 17 26
 

 

AMB EL SUPORT DE:


PATROCINADORS:

     
   

 


Tenim el plaer d'anunciar la incorporació al cos tècnic del Sènior 1 Masculí de Jordi Caballé. #goreds #PratencS1 https://t.co/M2JwH7iSwM BasquetPratenc photo

El Cadet Femení també es va començar fa uns dies a fer els primers entrenaments. Tot i començar sent poques, les jugadores entrenades per la Raquel s'han anat incorporant a partir d'aquesta setmana. #goreds #PratencCadetFEM https://t.co/F9eQVvYtpj BasquetPratenc photo

 

 

 

Instagram

[wdi_feed id="2"]