COL·LABORADORS

LISANT – Limpieza Industrial y Saneamiento

Lisant és una empresa Pratenca amb 35 anys experiència en el sector industrial que sempre ha estat molt involucrada amb els esports de la ciutat.

Des del 2018 col·labora amb la nostra entitat per donar-nos suport en tot allò que estigui relacionat amb el bàsquet formatiu, sempre interessats en que els nens de la nostra ciutat puguin esser formats.

EQUINOTERÀPIA

Equinoteràpia Delta del Llobregat és una associació sense ànim de lucre dedicada bàsicament a la equinoteràpia,hipoterapia,coaching,creixement, desenvolupament personal amb cavalls, i diverses modalitats i activitats hipiques per a invidents, i treballs personalitzats, tant per a particulars com entitats o empreses.

Des de fa 5 anys tenim una estreta col·laboració amb aquesta entitat que ens permet oferir un casal d’estiu amb l’activitat de munta de cavall exclusiva a la ciutat. Els valors que transmet Delta del Llobregat són molt propers als que el nostre club treballa dia a dia.

PRAT ACTIU

Prat Actiu és una empresa de serveis educatius i de lleure que va iniciar la seva activitat al Prat a l’any 2008, amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves.

La seva missió sempre ha sigut la d’Educar en Valors als nostres nens i nenes, autonomia, responsabilitat, respecte, inclusió, etc. Des de 2013 Prat Actiu va de la mà del Pratenc potenciant el bàsquet femení a la ciutat del Prat.

 

 

BAR ALMERIA

Bar Almeria és un bar situat a Carrer de Palamós, 4, molt a prop de l’escola Jacint Verdaguer (C/Lleida); ofereix un gran sortit de begudes,tapes, entrepans i plats combinats.

Un lloc molt familiar, acollidor on t’atendran sempre amb un somriure d’orella a orella. Col·labora des de 2020 amb la nostra entitat.

 

 

 

TOLDOS PRAT

Toldos Prat – RètolDisseny és una empresa Pratenca amb més de 25 anys d’experiència en el sector tant per negocis com per a particulars.

En la seva filosofia sempre tracten al client de la millor manera en tot moment, d’inici a final del projecte. És per això que RètolDisseny col·labora amb el Bàsquet Pratenc des de fa molts anys, ajudant-nos tant en la creació de merchandising, mupis i pancartes.

CENTRE MÈDIC MARINA

El Centre Mèdic Marina va iniciar la seva trajectòria al any 1999 per oferir un servei mèdic de qualitat al Prat. Des de llavors s’han convertit en un centre de referència a la ciutat.

Des del 2017 col·laboren amb el Bàsquet Pratenc per a què els nostres jugadors puguin realitzar la revisió mèdica pertinent per tal de poder tenir fitxa federativa i per fer el seu seguiment durant la temporada.

Casal de Setmana Santa

Casal de Setmana Santa

Benvolguts/des, Ja podeu apuntar-vos mitjançant l’enllaç del nostre perfil la inscripció del vostre fill/a pel CASAL DE SETMANA SANTA DEL BÀSQUET PRATENC 2021. QUÈ FAREM?: Bàsquet, Futbol, Esports de Raqueta, Jocs de lleure, Psicomotricitat, Manualitats… i moltes...

Campanya de Socis/es

Campanya de Socis/es

Anunciem que posem en marxa la Campanya de Socis/es del Bàsquet Pratenc. En aquests difícils temps que corren és més important que mai seguir fent club, seguir fent família, i això comportarà avantatges, beneficis, descomptes i varies sorpreses més! Tots els...

Continuitat Primers Equips

Continuitat Primers Equips

Estem molt contents d'anunciar que els nostres primers equips del club seguiran comptant amb la gran major part dels jugadors i jugadores per la temporada vinent. Aquesta renovació massiva confirma la bona dinàmica que tenen aquests dos equips, que temporada rere...

Bàsquet Pratenc

CONTACTE: 
CEM Julio Méndez
Av. del Guadalquivir S/N
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
 
Telèfon: 93 478 17 26
 

AMB EL SUPORT DE:

PATROCINADORS:

 

 

 

 

 

 

🏀 SÈNIOR 1 FEMENÍ

El Sènior 1 Femení és el primer equip del club. Aquest any està competint a segona categoria catalana, la màxima categoria que ha arribat mai el nostre club en bàsquet femení.

#goreds https://t.co/jskIbd3mG0
BasquetPratenc photo
🏀 SÈNIOR 1 MASC

El Sènior 1 Masculí competeix a segona catalana masculina, la màxima categoria que ha assolit mai el club. L’equip està format per un nucli de jugadors que juguen junts des de fa 4 temporades, i han assolit dos ascensos: de territorial a segona catalana

#goreds https://t.co/p3EsQqBFDB
BasquetPratenc photo

 

 

 

Instagram