COL·LABORADORS

LISANT – Limpieza Industrial y Saneamiento

Lisant és una empresa Pratenca amb 35 anys experiència en el sector industrial que sempre ha estat molt involucrada amb els esports de la ciutat.

Des del 2018 col·labora amb la nostra entitat per donar-nos suport en tot allò que estigui relacionat amb el bàsquet formatiu, sempre interessats en que els nens de la nostra ciutat puguin esser formats.

EQUINOTERÀPIA

Equinoteràpia Delta del Llobregat és una associació sense ànim de lucre dedicada bàsicament a la equinoteràpia,hipoterapia,coaching,creixement, desenvolupament personal amb cavalls, i diverses modalitats i activitats hipiques per a invidents, i treballs personalitzats, tant per a particulars com entitats o empreses.

Des de fa 5 anys tenim una estreta col·laboració amb aquesta entitat que ens permet oferir un casal d’estiu amb l’activitat de munta de cavall exclusiva a la ciutat. Els valors que transmet Delta del Llobregat són molt propers als que el nostre club treballa dia a dia.

PRAT ACTIU

Prat Actiu és una empresa de serveis educatius i de lleure que va iniciar la seva activitat al Prat a l’any 2008, amb la finalitat de promoure l’educació en el lleure d’infants i joves.

La seva missió sempre ha sigut la d’Educar en Valors als nostres nens i nenes, autonomia, responsabilitat, respecte, inclusió, etc. Des de 2013 Prat Actiu va de la mà del Pratenc potenciant el bàsquet femení a la ciutat del Prat.

 

 

BAR ALMERIA

Bar Almeria és un bar situat a Carrer de Palamós, 4, molt a prop de l’escola Jacint Verdaguer (C/Lleida); ofereix un gran sortit de begudes,tapes, entrepans i plats combinats.

Un lloc molt familiar, acollidor on t’atendran sempre amb un somriure d’orella a orella. Col·labora des de 2020 amb la nostra entitat.

 

 

 

TOLDOS PRAT

Toldos Prat – RètolDisseny és una empresa Pratenca amb més de 25 anys d’experiència en el sector tant per negocis com per a particulars.

En la seva filosofia sempre tracten al client de la millor manera en tot moment, d’inici a final del projecte. És per això que RètolDisseny col·labora amb el Bàsquet Pratenc des de fa molts anys, ajudant-nos tant en la creació de merchandising, mupis i pancartes.

CENTRE MÈDIC MARINA

El Centre Mèdic Marina va iniciar la seva trajectòria al any 1999 per oferir un servei mèdic de qualitat al Prat. Des de llavors s’han convertit en un centre de referència a la ciutat.

Des del 2017 col·laboren amb el Bàsquet Pratenc per a què els nostres jugadors puguin realitzar la revisió mèdica pertinent per tal de poder tenir fitxa federativa i per fer el seu seguiment durant la temporada.

Campanya de socis 22/23

Campanya de socis 22/23

Benvolguda família Pratenca, La temporada 2021-2022 està en el seu punt àlgid, amb tots els equips finalitzant les seves competicions. Després d’aquests 2 anys tant durs que hem viscut, em dirigeixo a tots vosaltres per informar-vos de la reactivació de la campanya...

Fases d’ascens a 1a Catalana

Fases d’ascens a 1a Catalana

❤️ 𝐇 𝐈 𝐒 𝐓 Ò 𝐑 𝐈 𝐂 🖤 Per primera vegada en la història del Bàsquet Pratenc, un sènior s’ha classificat per jugar les fases d’ascens a PRIMERA CATALANA! L'equip liderat per l'Albert va conseguir la classificació desprès d'impossar-se al Claret líder de la lliga i...

Bàsquet Pratenc

CONTACTE: 
CEM Julio Méndez
Av. del Guadalquivir S/N
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
 
Telèfon: 93 478 17 26
 

AMB EL SUPORT DE:

PATROCINADORS:

 

 

 

 

 

 

[fts_twitter twitter_name=basquetpratenc tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no]

 

 

 

Instagram