HISTÒRIA

El Bàsquet Pratenc és un club fundat l’any 1994 al Prat de Llobregat, amb l’objectiu principal de fomentar el bàsquet a la ciutat del Prat a tots els nivells, des del bàsquet formatiu com el de competició, en femení i masculí. Com a valor principal, cal destacar que més del 90% dels jugadors i jugadores que formen el club són residents a la nostra ciutat, El Prat de Llobregat.

Inicialment el Bàsquet Pratenc era conegut com a Prat Femení, ja que a les seves files eren formades per equips femenins de jugadores de la localitat. El senyor Bienvenido Aguado, com a fundador del club i Josep M. Corral van apostar per la potencialitat del primer club femení de la ciutat.

Al cap d’uns anys, el club va obrir el seu bàsquet als nois, i va passar a anomenar-se Bàsquet Pratenc, el nom que manté avui dia, gràcies a la gran tasca de la Montse Martínez, en Joan Aguado, Sergio Diego, Jordi Tomàs, Eugendo Guijarro, Pere Guijarro, Albert Molins, Merche Domínguez, entre molts d’altres.

Avui dia el Bàsquet Pratenc compta amb més de 120 jugadors i jugadores que formen el club, amb un gran sentit familiar i proper, que camina cap a la seva millora qualitativa i quantitativa, en un procés de creixement gràcies a la tasca ben feta i el sentit de “Bàsquet per a la gent del Prat”.

 

Campanya de socis 22/23

Campanya de socis 22/23

Benvolguda família Pratenca, La temporada 2021-2022 està en el seu punt àlgid, amb tots els equips finalitzant les seves competicions. Després d’aquests 2 anys tant durs que hem viscut, em dirigeixo a tots vosaltres per informar-vos de la reactivació de la campanya...

Fases d’ascens a 1a Catalana

Fases d’ascens a 1a Catalana

❤️ 𝐇 𝐈 𝐒 𝐓 Ò 𝐑 𝐈 𝐂 🖤 Per primera vegada en la història del Bàsquet Pratenc, un sènior s’ha classificat per jugar les fases d’ascens a PRIMERA CATALANA! L'equip liderat per l'Albert va conseguir la classificació desprès d'impossar-se al Claret líder de la lliga i...

Bàsquet Pratenc

CONTACTE: 
CEM Julio Méndez
Av. del Guadalquivir S/N
08820 El Prat de Llobregat
Barcelona
 
Telèfon: 93 478 17 26
 

AMB EL SUPORT DE:

PATROCINADORS:

 

 

 

 

 

 

[fts_twitter twitter_name=basquetpratenc tweets_count=2 cover_photo=no stats_bar=no show_retweets=no show_replies=no]

 

 

 

Instagram